Pivní polévka se skořicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zahříváme pivo. Přidáme máslo, cukr, koření a sůl a necháme přejít varem.
  • 2
    V mezičase v misce rozšleháme žloutky ve smetaně.
  • 3
    Krutony připravíme z chleba, který nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle.
  • 4
    Když se polévka začne vařit, odstavíme ji a zašleháme do ní smetanu se žloutky. Už nevaříme.
  • 5
    Polévku servírujeme s chlebovými krutony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.