Pivní sýr domácí I.
8 min.
Ingredience
- 250gramůTvaroh tvrdý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 120gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
704 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do kompotové sklenice vložíme tvaroh nakrájený na kostky, zasypeme kmínem, paprikou a solí. Zalijeme pivem a sklenici dobře uzavřeme.
- 2Po několika dnech, až začne tvaroh měnit konzistenci, ho promícháme se změklým máslem a podáváme s drobně pokrájenou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.