Pizza čtyř sýrů
50 min.
Ingredience
- 250gramůMozzarella
- 120gramůSýr Parmezán
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej olivový
- 4lžíceOmáčka rajčatová
- 120gramůSýr Gruyére
- 500gramůTěsto na pizzu
- 120gramůSýr Gorgonzola
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1778 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
74 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Těsto připravíme dle návodu na obalu a rozválíme ho na plech.
- 2Mozzarelu a gorgonzolu nakrájíme na malé kostičky. Gruyére a parmezán nastrouháme. Česnek nakrájíme na co nejvíce tenké plátky.
- 3Pizzu potřeme rajčatovou omáčkou. Na omáčku nasypeme sýry a vše ještě osolíme a opepříme. Na závěr pizzu pokapeme olivovým olejem.
- 4V troubě pečeme cca 25 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.