Pizza s artyčoky a sýrem

110 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
6 g
Cukr
776 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu vyválíme do placky o průměru 25 cm. Položíme na vymazaný pečící plech a okraje přizvedneme, přikryjeme a necháme kynout 10 minut.
  • 2
    Rozprostřeme až k okraji rajčatovou omáčku, poklademe plísňový sýr a na něj srdíčka artyčoků a nasekanou červenou cibuli.
  • 3
    Smícháme parmezán, čedar, tymián a směsí potřeme pizzu. Zakápneme olejem z artyčoků, osolíme a opepříme. V předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia pečeme 20 minut.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.