Pizza s plody moře

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme směs na pizzu a smícháme s koprem. Těsto připravíme dle návodu na obalu. Rozehřejeme troubu na 200 stupňů Celsia.
  • 2
    Pečící plech vyložíme pečícím papírem, na něj dáme placku těsta o průměru 25 cm, dáme stranou a necháme vykynout.
  • 3
    Rozehřejeme gril na vysokou teplotu. Dáme na gril opéct papriku bez semínek a rozpůlenou. Pečeme 10 minut, aby byla měkká. Necháme ji vychladnout, oloupeme slupku a pokrájíme dužinu.
  • 4
    Pokrájená rajčata a papriku dáme do teflonové pánve, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Přimícháme sůl, pepř a rajčatový protlak. Omáčku rozetřeme po těstě a posypeme plody moře, kapary a sýrem. Pečeme 30 minut.
  • 5
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.