Pizzette s rajčaty

25 min.
Itálie
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu rozdělíme na 10 stejných dílů. Vyválíme na kolečka a přendáme na olejem vymazaný a kukuřičnou moukou vysypaný plech.
  • 2
    Olivy a rajčata nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s pokrájeným česnekem a bazalkou.
  • 3
    Směsí zdobíme těstová kolečka. Nakonec vše zakápneme olejem a dáme péct při teplotě 230 °C na cca 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.