Placičky ze srnčího masa
35 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 400gramůSrnčí plec
- 250gramůVepřový bok
- 2kusyŽemle tuková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 10gramůSardelová pasta
- 70mililitrůMléko polotučné
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
871 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
67 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
147 mg
Cukr
541 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou srnčí plec umeleme spolu s omytým vepřovým bůčkem. Přidáme předem namočené, vymačkané žemle, oloupanou, nastrouhanou cibuli, vejce, sardelovou pastu, pepř a sůl. Vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme tenké placičky a rychle je opékáme po obou stranách na pánvi na rozehřátém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.