Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
865 mg
Cukr
132 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky, klobásu chorizo na plátky, z bazalky otrháme listy.
  • 2
    Do čtyř zapékacích misek nakapeme trochu oleje, do každé dáme plátek tresky, čtvrtinu nakrájených rajčat, koleček klobásy, suchého martini a zbývajícího oleje. Osolíme, opepříme a navrch položíme 2 lístky bazalky. Nádoby uzavřeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10-20 minut, podle tloušťky plátků ryby.
  • 3
    Z nádob odstraníme alobal, ryby pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.