Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo
30 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej olivový
- 720gramůTreska aljašská
- 8kusůRajčata Cherry
- 120gramůKlobása Chorizo
- 4lžíceMartini extra dry
- 80gramůBazalka
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 4lžičkyCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
865 mg
Cukr
132 mg
Postup přípravy
- 1Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky, klobásu chorizo na plátky, z bazalky otrháme listy.
- 2Do čtyř zapékacích misek nakapeme trochu oleje, do každé dáme plátek tresky, čtvrtinu nakrájených rajčat, koleček klobásy, suchého martini a zbývajícího oleje. Osolíme, opepříme a navrch položíme 2 lístky bazalky. Nádoby uzavřeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10-20 minut, podle tloušťky plátků ryby.
- 3Z nádob odstraníme alobal, ryby pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.