Plátky vepřové kýty s hruškami a sýrem

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kýty nakrájíme řízky a naklepeme, kompotované půlky hrušek slijeme a necháme okapat, sýr nakrájíme na plátky.
  • 2
    Řízky zprudka opečeme po obou stranách v kastrolu na oleji, osolíme a opepříme. Na každý plátek položíme půlku hrušky, přiklopíme a na mírném plameni zhruba 5 minut prohříváme. Poklici odklopíme, plátky s hruškami přeložíme do zapékací mísy i s výpekem. Hrušky přikryjeme plátky hermelínu a necháme asi 2 minuty pod grilem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.