Platýs pečený v alobalu
40 min.
Ingredience
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 4lžíceCitronová šťáva
- 4kusyBobkový list
- 4kusyPepř černý celý
- 4kusyNové koření celé
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 600gramůPlatýz - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
599 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na 4 čtverce alobalu položíme po filetu z platýse. Zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka, přidáme lžíci másla, pepř, nové koření a bobkový list. Vše zakapeme citronovou šťávou a podlijeme lžící vývaru. Alobal dobře uzavřeme.
- 2Platýse pečeme v silně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.