Platýsová roláda

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
804 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme filé z platýse, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Oloupeme a nasekáme cibuli. Očistíme hlívu ústřičnou a nakrájíme na plátky. Opláchneme ji.
  • 2
    Máslo rozehřejeme ve woku, osmahneme houby, přidáme cibuli a dusíme 5 minut. Přidáme sherry a necháme téměř vyvařit, přidáme sůl, pepř, smetanu, zbylou citronovou šťávu a povaříme 5 minut.
  • 3
    Očistíme a omyjeme roketu, každý rybí filet obložíme 2 listy. Filety zavineme, svážeme a položíme na houby. Přikryté vaříme 10 minut.
  • 4
    Zbylou roketu nakrájíme. Závitky dáme na talíře, posypeme nakrájenou roketou a vedle nich dáme houbovou roládu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.