Platýz po japonsku

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
220 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a osušíme filety, z obou stran do nich nařízneme několik zářezů.
  • 2
    V misce smícháme víno, sójovou omáčku, citronovou šťávu, olej, cukr, zázvor a česnek. Filety vložíme do marinády, obrátíme, aby se pokryly marinádou a dáme na 6 hodin do lednice. Občas je obrátíme. Připravené filety opékáme 10 minut na pánvi na oleji a jednou je obrátíme. Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.