Platýz s lečem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety z platýze osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Vyjmeme na nahřátý talíř.
  • 2
    Do oleje od opékání přidáme jemně nakrájenou cibuli, oloupaná, na plátky pokrájená rajčata, očištěné a rozkrájené papriky, vše podusíme. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, přidáme kečup a promícháme.
  • 3
    K téměř hotovému leču přidáme filety platýze, ještě prohřejeme.
  • 4
    Při podávání ozdobíme porce ryby plátkem citronu a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.