Platýz s pórkem v alobalu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme 4 menší platýze nebo vezmeme 4 filety, osolíme, pokapeme sojovou omáčkou, potřeme olejem a položíme každý kus zvlášť na alobal. Pórek omyjeme, podélně rozřízneme a nakrájíme na dlouhé tenké proužky. Zázvor oloupeme a nastrouháme najemno. Pórek a zázvor nasypeme na platýze, každého zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
  • 2
    Platýze servírujeme přímo v alobalu, každý strávník si pokrm rozbalí sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.