Plněná krůtí prsa

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
321 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, posypeme kari kořením, položíme tenký plátek uzeného masa a tvrdého sýru. Do středu plátku navršíme osolenou směs míchaných vajec s plátky žampionů.
  • 2
    Maso v polovině přehneme, okraje upevníme párátkem, na povrchu osolíme a vložíme do horkého tuku. Z obou stran zvolna opékáme.
  • 3
    Opečené maso vyjmeme, ve šťávě rozpustíme máslo, zastříkneme vývarem, povaříme, dosolíme a přecedíme.
  • 4
    Při podávání přeléváme porce šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.