Plněná krůtí prsa
50 min.
Ingredience
- 200gramůVejce slepičí
- 100gramůTuk
- 120gramůŽampiony - sterilované
- 20gramůSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1gramKari koření
- 120gramůSýr Eidam cihla 40%
- 120gramůUzená vepřová krkovička
- 1500gramůKrůtí prsa
- 100mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
321 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, posypeme kari kořením, položíme tenký plátek uzeného masa a tvrdého sýru. Do středu plátku navršíme osolenou směs míchaných vajec s plátky žampionů.
- 2Maso v polovině přehneme, okraje upevníme párátkem, na povrchu osolíme a vložíme do horkého tuku. Z obou stran zvolna opékáme.
- 3Opečené maso vyjmeme, ve šťávě rozpustíme máslo, zastříkneme vývarem, povaříme, dosolíme a přecedíme.
- 4Při podávání přeléváme porce šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.