Plněná roláda

170 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrojíme maso na široký plát a asi 200 g masa odkrojíme.
  • 2
    Plát masa naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Odkrojené maso umeleme, ochutíme solí, pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou okurku, vejce a klobásu. Vše promícháme a rozprostřeme stejnoměrně na plát masa, pak zavineme.
  • 4
    Roládu převážeme nití, dáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a podlijeme trochou vývaru.
  • 5
    Pečeme v předehřáté troubě.
  • 6
    Po změknutí maso vyjmeme, zaprášíme lehce moukou, kterou jsme před tím osmahli a necháme krátce povařit.
  • 7
    K příloze podáváme rýži nebo brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.