Plněná tykev

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
54 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané tykve podélně rozpůlíme a povaříme v osolené vodě s celým pepřem asi 5 minut.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na části másla, přidáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme a podusíme. Do směsi vmícháme drobně nakrájené pečené maso, pepř, sůl a vejce.
  • 3
    Z okapaných tykví vydlabeme dužinu, naplníme je masovou směsí a urovnáme je do zapékací mísy, vymazané máslem.
  • 4
    Pečeme v silně vyhřáté troubě pod pokličkou 10 minut, dopékáme bez pokličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.