Plněná vajíčka

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
4 mg
Cukr
449 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařená vejce natvrdo podélně rozřízneme napůl a vydlábneme žloutek. Smícháme jej s rozměklým máslem a ušleháme do pěny.
  • 2
    Přidáme 2 lžíce tatarské omáčky a nasekanou pažitku, trochu osolíme.
  • 3
    Do prázdných bílků plníme krém.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 31. 3. 2016
Plněná vajíčka
Vajíčka po naplnění ještě doporučuji dát do chladničky. Vajíčka se můžou po rozříznutí na poloviny ještě malinko seříznout v místech, které se budou dotýkat podložky. Vejce pak nekloužou a nekolébají se. Tato plněná vajíčka se můžou jíst samostatně s nějakým pečivem, nebo použít jako doplněk různých studených mís. Palec nahoru