Plněné avokádo s hovězím masem

28 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokáda omyjeme, rozpůlíme, vyjmeme pecku. Dužinu vydlabeme téměř na kůru, pokrájíme ji na malé kostičky a dáme do misky. Omytá rajčata spaříme horkou vodou a pokrájíme je na malé kostky. Plátky mandlí v pánvi opražíme nasucho dozlatova. Hovězí vařené maso nakrájíme na nudličky. Sladkokyselou okurku pokrájíme na malé kostičky.
  • 2
    Vše promícháme v misce, dochutíme solí, pepřem. Náplň dáme na pánev s rozpáleným olejem, promícháme a krátce asi 2-3 minuty restujeme. Směs dochutíme sójovou omáčkou, promícháme a naplníme vydlabané poloviny avokáda.
  • 3
    Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.