Plněné cibule

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme, povaříme ve vývaru 8 minut a scedíme. Z vychladlých cibulí vymačkáme vnitřní dužinu.
  • 2
    Kuřecí (nebo vepřové) maso jemně umeleme a osolíme. Petržel (nebo yzop, bazalku apod.) nasekáme, přidáme k masu spolu s vejcem a částí nastrouhaného sýru, naplníme do cibulí.
  • 3
    Do zapékací mísy vymaštěné olejem vložíme vymačkanou dužinu, poklademe ji plněnými cibulemi, posypeme zbylým sýrem a zapečeme.
  • 4
    Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.