Plněné filé z platýse

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
852 mg
Cukr
829 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, smícháme majonézu, hořčici, cibuli, sušený estragon, sůl a pepř. Steak z lososa nakrájíme na čtyři stejné kusy, osolíme a opepříme.
  • 2
    Filé z platýse lehce osolíme a tmavou stranu potřeme majonézovou směsí, na ni rozložíme lístky řeřichy. Na jeden konec filé položíme kousek lososa a filé zavineme.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 180 °C, ohnivzdornou formu vymažeme máslem (cca 1 lžíce), svinuté filé položíme volným koncem na dno, poklademe ho vločkami másla a zaprášíme paprikou. Formu zakryjeme alobalem a pečeme 20–25 minut.
  • 4
    Filé upravíme na mísu nebo na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.