Plněné grilované žampiony s polentou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
39 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme žampiony, odřízneme nožičky. Hlavičky potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme grilovat tři minuty z každé strany.
  • 2
    Mezitím připravíme náplň. Na kousku alobalu budeme grilovat vlašské ořechy přibližně dvě minuty, následně je smícháme se sýrem a extragonem. Olejem potřeme na tlusté plátky nakrájenou polentu, necháme také pět minut grilovat. Houby naplníme směsí a rozložíme na polentu, která se do žampionů zapeče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.