Plněné grilované žampiony s polentou
30 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
39 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme žampiony, odřízneme nožičky. Hlavičky potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme grilovat tři minuty z každé strany.
- 2Mezitím připravíme náplň. Na kousku alobalu budeme grilovat vlašské ořechy přibližně dvě minuty, následně je smícháme se sýrem a extragonem. Olejem potřeme na tlusté plátky nakrájenou polentu, necháme také pět minut grilovat. Houby naplníme směsí a rozložíme na polentu, která se do žampionů zapeče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.