Plněné hovězí plátky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
600 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi vyškvaříme sklovitě slaninu, přidáme polovinu nakrájené cibule a osmahneme. Přisypeme nasucho opraženou strouhanku a necháme do ní vsáknout tuk ze slaniny. Směs dáme vychladnout.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, odblaníme a naklepeme. Každý plátek potřeme připravenou směsí a sepneme.
  • 3
    V kastrole na rozehřátém másle závitky opečeme. Potom přidáme zbylou cibuli a osmahneme ji. Dusíme mírně podlité a maso občas obrátíme.
  • 4
    Ke konci dušení zaprášíme hladkou moukou a povaříme a podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.