Plněné hřebenatky

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
21 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z hřebenatek vyjmeme, dáme do hrnce, zalijeme 250 ml vody a vínem, přidáme cibuli, sůl a pepř. Necháme 15 minut ohřívat. Poté maso vyjmeme, smícháme s žampiony a bešamelem, do kterého jsme vmíchali žloutek a smetanu.
  • 2
    Směs osolíme a opepříme, naplníme jí lastury a posypeme strouhaným sýrem.
  • 3
    Zapékáme při 200 °C 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.