Plněné masové závitky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme a připravíme omeletu.
  • 2
    Každý plátek masa osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme na něj plátek slaniny, část omelety a posypeme hráškem. Stočíme do rolády a propíchneme jehlami.
  • 3
    V kastrolu rozpálíme olej, orestujeme nakrájenou cibuli, poté orestujeme ze všech stran závitky, podlijeme vodou a asi hodinu doměkka podusíme.
  • 4
    Závitky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, podlijeme trochou studené vody a provaříme. Dochutíme solí, pepřem a tymiánem.
  • 5
    Omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.