Plněné roštěnky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
659 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého masa nakrájíme 5 plátků.
  • 2
    Jeden plátek dvakrát umemele, přidáme sardelovou pastu, vejce, petrželku, nasekané kapary, citronovou kůru a kyselou smetanu. Umícháme hladkou náplň.
  • 3
    Roštěnky naklepeme, osolíme, na každou položíme část náplně a rozetřeme ji. Plátky sbalíme a sepneme.
  • 4
    Jemně nakrájenou slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a závitky po obou stranách opečeme. Potom je dusíme mírně podlité doměkka.
  • 5
    Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla, přilijeme víno a povaříme.
  • 6
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.