Plněné roštěnky na smetaně

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
796 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky a naklepeme.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli orestujeme na části oleje spolu s očištěnou, na proužky nakrájenou paprikou a očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony. Směsí poklademe připravené roštěnky, maso přeložíme, sepneme jehlami, osolíme a opepříme.
  • 3
    Naplněné roštěnky zprudka opečeme po obou stranách na zbylém oleji. Do výpeku vmícháme kečup, přilijeme smetanu a přidáme rozemnutou majoránku.
  • 4
    Opečené roštěnky na talířích přeléváme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.