Plněné rybí filé
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2špetkySůl
- 200mililitrůVoda pitná
- 2kusyRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej rostlinný
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou.
- 24 porce filé poklademe plátky sýru, plátky omytých rajčat a kolečky oloupané cibule. Přikryjeme zbylými porcemi, vložíme do kastrolu s olejem a upečeme. Během pečení podléváme filé trochou vody.
- 3Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.