Plněné uzené maso
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůUzené maso vařené
- 100gramůSýr balkánský
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
977 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
95 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
492 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uzené maso nakrájíme na 4 silnější plátky. Do každého prořízneme nožem kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými uvařenými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou, opepříme a okmínujeme.
- 2Dno pekáčku vyložíme na kolečka nakrájenou cibulí, urovnáme na ni připravené porce masa a mírně podlijeme.
- 3Za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.