Plněné uzené maso

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
977 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
95 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
492 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso nakrájíme na 4 silnější plátky. Do každého prořízneme nožem kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými uvařenými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou, opepříme a okmínujeme.
  • 2
    Dno pekáčku vyložíme na kolečka nakrájenou cibulí, urovnáme na ni připravené porce masa a mírně podlijeme.
  • 3
    Za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.