Plněné vepřové plátky v alobalu

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kýtu nakrájíme na silnější plátky. Do každého plátku prořízneme kapsu a maso lehce naklepeme.
  • 2
    Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek jablka, půlku okurky a 1 lžičku hořčice. Kapsy uzavřeme jehlou nebo párátkem. Maso vložíme na alobal potřený olejem. Povrch kapes osolíme, okmínujeme, potřeme kečupem a obložíme zbylými plátky jablek a kolečky cibule. Podlijeme vodou a okraje alobalu uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva.
  • 3
    Maso pečeme ve vyhřáté troubě na plechu asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.