Plněné vepřové plátky v alobalu
55 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 4lžičkyHořčice plnotučná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 4lžíceVoda pitná
- 2lžíceOlej stolní
- 2kusyCibule
- 2kusyOkurky nakládané
- 2lžíceKečup
- 100gramůŠunka dušená
- 4kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Omytou kýtu nakrájíme na silnější plátky. Do každého plátku prořízneme kapsu a maso lehce naklepeme.
- 2Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek jablka, půlku okurky a 1 lžičku hořčice. Kapsy uzavřeme jehlou nebo párátkem. Maso vložíme na alobal potřený olejem. Povrch kapes osolíme, okmínujeme, potřeme kečupem a obložíme zbylými plátky jablek a kolečky cibule. Podlijeme vodou a okraje alobalu uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva.
- 3Maso pečeme ve vyhřáté troubě na plechu asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.