Plněný celer se žampiony

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý celer okrájíme, rozpůlíme a dám do osolené studené vody s citronovou šťávou.
  • 2
    Povaříme 20 minut.
  • 3
    Celer vyndáme a necháme vychladnout.
  • 4
    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou slaninu a nakrájené žampiony.
  • 5
    Vše podusíme a dochutíme solí a pepřem.
  • 6
    Poloviny uvařeného celeru lžičkou vydlabeme a pokrájené středy společně s vejcem přimícháme do směsi.
  • 7
    Tou pak plníme bulvy.
  • 8
    Vložíme do pekáčku, podlijeme vínem a zapékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.