Plněný Hermelín

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
900 mg
Cukr
721 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelín rozkrojíme na poloviny, měkký střed opatrně vyjmeme a v misce jej spolu s máslem a solí umícháme do pěny. Přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku, papriku a trochu usekané petrželové natě.
  • 2
    Směsí naplníme rozkrojený sýr a 1 lžíci směsi ponecháme na ozdobu. Přiložíme k sobě vždy dva a dva plátky Hermelínu a necháme ztuhnout v chladničce. Potom sýr rozkrájíme na díly jako dort a na širší stranu upravíme zbylou směs.
  • 3
    Nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.