Plněný Hermelín
20 min.

Ingredience
- 1kusOkurky nakládané
- 1špetkaSůl
- 125gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
900 mg
Cukr
721 mg
Postup přípravy
- 1Hermelín rozkrojíme na poloviny, měkký střed opatrně vyjmeme a v misce jej spolu s máslem a solí umícháme do pěny. Přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku, papriku a trochu usekané petrželové natě.
- 2Směsí naplníme rozkrojený sýr a 1 lžíci směsi ponecháme na ozdobu. Přiložíme k sobě vždy dva a dva plátky Hermelínu a necháme ztuhnout v chladničce. Potom sýr rozkrájíme na díly jako dort a na širší stranu upravíme zbylou směs.
- 3Nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželové natě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.