Plněný husí krk

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
44 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
116 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra spolu s masem a namočenou vymačkanou žemlí dvakrát umeleme. Okořeníme, osolíme, přidáme ušlehaná vejce do pěny a na kostičky nakrájenou slaninu.
  • 2
    Kůži z husího krku zašijeme na dolním konci, naplníme směsí a zašijeme na druhém konci. Dáme vařit do osolené vody zhruba na hodinu.
  • 3
    Plněný husí krk podáváme druhý den studený nakrájený na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.