Plněný pstruh
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůTelecí plec
- 4kusySardelové řezy
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 1šálekMléko polotučné
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyŽemle tuková
- 800gramůPstruh
- 1decilitrOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
48 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
467 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pstruhy dobře očistíme a nasolíme.
- 2Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme.
- 3Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji.
- 4Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.