Plněný pstruh

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
48 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
467 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy dobře očistíme a nasolíme.
  • 2
    Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme.
  • 3
    Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.