Plněný vepřový bok na cibuli

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1708 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
160 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nařízneme do něj kapsu a naplníme ji vymačkaným, okořeněným zelím. Sepneme špejlí, bůček vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a pečeme ve vyhřáté troubě téměř doměkka.
  • 2
    Potom maso vyjmeme a na tuku v pekáčku zprudka osmažíme oloupanou, nakrájenou cibuli. Bůček na povrchu nařízneme do mřížky a vložíme zpět do pekáčku.
  • 3
    Povidla rozmícháme s trochou vody a po zbytek pečení jimi potíráme povrch masa.
  • 4
    Plněný bůček podáváme studený i teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.