Plzeňská vepřová krkovička

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
46 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
629 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené maso, osolíme, okmínujeme a opepříme. Poté maso zprudka opečeme po všech stranách, podlijeme horkým vývarem a dusíme.
  • 2
    Tvrdší chléb namočíme do piva a přes síto prolisujeme k masu. Dále dusíme, podle potřeby přilijeme vývar.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.