Podbrdská cibulačka
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1litrVoda pitná
- 1kusPetržel - nať
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 50gramůSýr Moravský bochník 45%
- 4krajíceVeka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
861 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji. Zalijeme vodou, krátce povaříme.
- 2Plátky veky osmahneme do zlatova, položíme na ně vždy jeden plátek sýra a vložíme do talířů. Na ně nalijeme cibulový vývar a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.