Podvarak z kysaného zelí
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1500gramůZelí kysané
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrRýže loupaná
- 0,25litrVývar z hovězích kostí
- 100gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
- 2K měkkému zelí přidáme mletou papriku, pepř a propláchnutou rýži. Vše dodusíme doměkka.
- 3V pokrmu nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zezlátnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.