Podžárka s jablky

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Libovou vepřovou kýtu nakrájíme na tenké plátky, naklepeme ji, a pak nakrájíme na nudličky. Dále nadrobno nakrájíme cibuli a na hranolky oloupaná sladká jablka a nasucho opražíme hladkou mouku.
  • 2
    Nudličky masa v kastrole na sádle prudce opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Poté zaprášíme opraženou moukou, vložíme jablečné hranolky, zalijeme horkým osoleným zeleninovým vývarem, přikryjeme a dusíme doměkka asi 30 minut. Hotový pokrm podle chuti přisolíme. Podžárku podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.