Pohanka s brynzou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
708 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
44 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
419 mg
Cukr
886 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku dobře propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou a pozvolna vaříme asi 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, slaninu nakrájíme na drobné kostičky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme kostičky slaniny, cibuli a smažíme, až bude cibule zlatavá. Nyní přisypeme česnek, krátce orestujeme a odstavíme.
  • 4
    Pohanku rozdělíme na talíře, posypeme rozdrobenou brynzou a přelijeme sádlem s cibulí a česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.