Pohanka s růžičkovou kapustou

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku promyjeme v sítu pod tekoucí vodou, dáme ji do hrnce, zalijeme 7 dl vody a pomalu uvaříme pod pokličkou doměkka. Vaříme 30 minut.
  • 2
    Oloupeme cibuli a pokrájíme ji na kolečka. Očištěnou růžičkovou kapustu omyjeme a rozkrájíme na čtvrtky.
  • 3
    V hlubší pánvi na rozpáleném másle s olejem osmažíme cibuli dozlatova. Přidáme růžičkovou kapustu, osolíme, posypeme pepřem, drceným kmínem a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 4
    Uvařenou pohanku smícháme s kapustou, dochutíme mořskou solí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.