Pohanková česnečka
20 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 20gramůBujón natur hovězí
- 3stroužkyČesnek
- 1,5lžícePetržel kudrnka
- 2špetkySůl
- 50gramůPohanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
49 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Do 1 litru vroucí vody dáme 2 kostky hovězího bujonu a za stálého míchání přisypeme pohankovou krupici, kterou pomalu povaříme 10 minut.
- 2Česnek prolisujeme, petrželku kudrnku omyjeme a drobně pokrájíme.
- 3Česnek přidáme do polévky, povaříme ho ještě 2-3 minuty, dochutíme solí, přimícháme petrželku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.