Pohanková kaše s bramborami

25 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
15 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem, pórek podélně rozřízneme a nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme. Pohanku nasypeme do mísy, zalijeme vroucí vodou, zakryjeme pokličkou a necháme 0.5 hodiny bobtnat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme pórek a osmažíme. K pohance přidáme brambory, česnek, pórek i se sádlem, ovoníme majoránkou, osolíme, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.