Pohanková kaše se smetanou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
125 mg
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku spaříme horkou vodou, důkladně propláchneme studenou vodou, vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a pozvolna vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Pohanku scedíme, vmícháme do ní smetanu a kaši rozdělíme na talíře. Porce ještě posypeme posekanou pažitkou.
  • 3
    V pánvi rozškvaříme slaninu a každou porci slaninou přelijeme.
  • 4
    Kaši podáváme horkou jako hlavní chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.