Pohanková mrkev s telecím masem
50 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 500gramůMrkev kořen
- 1kusBobkový list
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůTelecí plec
- 1kusCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1šálekPohanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev vložíme do kastrolu, zalijeme trochou vody. Přidáme bobkový list, pepř, sůl a mrkev, dusíme doměkka.
- 2Omyté maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky a osmahneme na cibulce na másle. Vmícháme do mrkve.
- 3Zvlášť uvaříme doměkka pohanku, rozmixujeme ji a přidáme do pokrmu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.