Pohankové rizoto

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
15 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku několikrát důkladně propláchneme studenou vodou. Vsypeme ji do vroucí osolené vody a povaříme 8-9 minut. Pohanku scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na drobné kostičky. Podusíme na másle s nasekanou cibulí, okořeníme a smícháme s vařenou pohankou.
  • 3
    Slaninu nadrobno nakrájíme, orestujeme a vmícháme k rizotu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 27. 3. 2017
Pohankové rizoto
Velice chutné a hlavně zdravé 😍