Polévka alpských pastevců

85 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
27 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, zeleninu očistíme a nakrájíme nahrubo. Zpěníme máslo, zalijeme vývarem a přidáme fazole, které jsme předtím na několik hodin namočili do vody.
  • 2
    To vše okořeníme a vaříme na mírném ohni cca 1 hodinu. Pak vmícháme rozlámané makarony a mléko - a vaříme do změknutí makaronů.
  • 3
    Nakonec zalijeme smetanou, posypeme sýrem a nasekanou pažitkou.
  • 4
    Vše nakonec dosolíme a přichutíme pepřem a strouhaným muškátovým oříškem.
  • 5
    Polévku podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.