Polévka Beaucaire

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a spolu s oloupaným celerem a hlávkovým zelím nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme v hrnci s rozehřátým máslem. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme majoránku a přivedeme k varu.
  • 2
    Kuřecí žaludky nakrájíme na tenké plátky, vložíme je do vařící polévky, stáhneme plamen a na mírném ohni vaříme 1 hodinu.
  • 3
    Oloupané brambory nakrájíme na plátky a přidáme je do polévky. Vaříme ještě 20 minut.
  • 4
    Při podávání doplníme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.