Polévka busecca

0 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole se zeleninou vaříme společně asi hodinu. Zeleninu pak nakrájíme na silnější plátky a s drobně nasekanou cibulí podusíme na másle. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, rajský protlak a přelijeme vývarem.
  • 2
    Poté přidáme fazole a na nudličky nakrájené (předem předvařené) dršťky a na mírném ohni vaříme dalších cca 30 minut. Nakonec vmícháme utřený česnek a jemně nasekanou bazalku s majoránkou a dochutíme.
  • 3
    K tomu zvlášť v misce podáváme nastrouhaný sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.