Polévka drožďová s nočky

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nadrobno nakrájenou necháme zesklovatět na tuku, přidáme rozdrobené droždí a necháme pražit do té doby, než se nám udělá škraloup a droždí voní po houbách.
  • 2
    Pak vše zalijeme 1 l vody, přidáme nastrouhanou mrkev, petržel a celer a necháme vařit, až bude vše měkké.
  • 3
    V jiném kastrůlku si uvaříme nočky, které poté vsypeme do hotové polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.